Natuur & Gezondheid

Het tweede kwartaal breekt aan en dat betekent dat een nieuw nummer van Natuur & Gezondheid verschijnt. Ik heb me niet aan mijn belofte kunnen houden dat het ‘minder uitgebreid’ zou worden, maar ik hoop dat je die informatie goed onthaalt en aandachtig leest. Zeker nu !

Heb je een abonnement? Dan kreeg je op 1 april een uitnodigingsmail om nummer 2 te downloaden. Nog geen abonnement? Het is nog niet te laat. Kijk in de zijbalk naar 2020 – Natuur & Gezondheid en vind daar alle info over het abonnement. Je kan ook via de Herbômont-shop een abonnement aanvragen – of alleen de digitale versie van Mineralen en Gezondheid aanschaffen. Zie www.herbomont.com

Abonnees krijgen toegang tot de ledenmap, met diverse pdf’s en info die je al dan niet downloadt.

We hechten belang aan voeding en gezondheid, aan rauw eten en alle mogelijkheden om ons in prima conditie te houden. Maar langdurige tekorten aan slechts één essentieel mineraal, kan maken dat je nooit de smaak van echte gezondheid hebt geproefd !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *