Een gevecht tegen Obesitas

In 2000 besloot ik om Victoria BidWells Weight Loss Management te nemen als basis voor Natuurlijk Slank. Dat werd sindsdien meerdere keren herwerkt en aangevuld. De voorbije tien jaar was dit boek zo goed als uit het gezichtsveld verdwenen. Toen de berichten vermeldden dat het gemiddelde profiel van de corona-patiënten met ernstige complicaties – behalve de ouderen met andere onderliggende klachten –  te zoeken was bij mensen met overgewicht, ben ik onmiddellijk aan het werk gegaan en heb in de voorbije drie weken  gewerkt om de informatie uit “Natuurlijk Slank” aan te vullen, uit te breiden en te actualiseren. Het resultaat is een kanjer van een uitgave, aangevuld met feiten, waardoor de lezers de mechanismen achter overgewicht kunnen begrijpen… En wie begrijpt, weet wat te doen.

Enkele citaten uit de nieuwe publicatie :

“… een van de best bewaarde geheimen van gewichtsverlies en blijvende gewichtscontrole is het in topvorm houden van de lever, het belangrijkste orgaan voor de vetstofwisseling. Zo helpt gal, dat wordt gesynthetiseerd en uitgescheiden door de lever en opgeslagen in de galblaas, de lever om vetten af ​​te breken. Gal kan zijn werk echter niet doen als het bepaalde voedingsstoffen mist waaruit de galzouten bestaan ​​of als het verstopt of verdikt is met chemicaliën, toxines, overtollige geslachtshormonen, medicijnen en / of zware metalen ”(The Fat Flush Plan, Blz.4).

“Het lichaam houdt vet vast als bescherming tegen de overproductie van zuren die door het typische dieet worden geproduceerd. Sommige van deze zuren worden via de darmen, de urinewegen en de huid geëlimineerd, maar wat overblijft, moet worden gebufferd of geneutraliseerd ”. Raad eens wat de belangrijkste buffer van het lichaam voor zuren is? Je raadt het al, het lichaam creëert opslagvet! Plastische chirurgen die liposuctie doen, merken op dat het vet bruin en zwart is vanwege het zuurgehalte. Ze kennen een chirurg die vetmonsters naar een laboratorium heeft laten nemen die bevestigde dat de vetten vol zuurafval waren.  Dus je moet je vet bedanken voor het redden van je leven door je organen te beschermen tegen deze overdaad aan zuren. Maar nu ben je hopelijk klaar om de zuren los te laten en heb je dus niet langer een overmatige hoeveelheid beschermend vet nodig. 

‘Vet is een levend, ademend, vermenigvuldigend endocrien orgaan – en dat feit alleen al zorgt ervoor dat hoe dikker je bent, hoe dikker je zult worden.” Perricone vergelijkt overtollig lichaamsvet met een tumor om geldige redenen. Ten eerste scheiden vetcellen hormoonachtige stoffen af ​​om de groei van bloedvaten te stimuleren die nodig is om de vetophoping te voeden. Net als bij een tumor kan de groei van bloedvaten de snelgroeiende vetcelmassa niet bijhouden, die daardoor zuurstofarm wordt. Dit zorgt ervoor dat de zuurstofarme cellen ontstekingschemicaliën afgeven om meer bloedvatgroei te stimuleren. Dezelfde vicieuze groeicyclus verschijnt zowel in tumoren als in vet.

Dit nieuwe digitale boek is nu beschikbaar voor de prijs van 9 euro te betalen op de Natur-El – rekening : IBAN: BE43 9733 7932 4901 

Stuur een mail waarop de link voor download mag worden verzonden.

Natuurlijk Slank kaft

We waarderen jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Natur-El

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder