Voor het geval dat…

Mocht jij bij diegenen behoren die de coronavaccinatie niet wil; maar misschien toch moet? (just in case) dan laat diegene die jou vaccineert deze brief ondertekenen. Met een getuige van jouw kant erbij die ook ondertekent. Doe hierbij ook de ID-check.

VACCINATIE-VERKLARING
Ik – de arts, die dit ondertekend heeft – verklaar hiermee bindend, dat het volgend vaccin
——————————————————- (naam)
van ——————————————— (naam van de producent)
ter voorkoming en bescherming tegen volgende ziekte(s)
————————————————————–
toegediend is en uit volgende bestanddelen bestaat:
————————————————————–
—————————————————————————————————————————-
Dit vaccin is vrij van schadelijke stoffen, vervuiling of vergif. Ik heb het vandaag aan de volgende persoon toegediend:
Naam: ———————————————————
Adres: ———————————————————
Woonplaats: —————————————————-
Geboortedatum: ————————————————
Ten tijde van de vaccinatie was de ontvanger gezond, met uitzondering van ——————————————————————————————————————————————————————————————————————–waarvan ik mij na uitgebreid en zorgvoudig onderzoek heb kunnen overtuigen. Ik verzeker, dat de ontvanger voor de vaccinatie geen krampen, neurologische storingen of allergieën heeft.
Ik verzeker, dat het toegediende vaccin volkomen ongevaarlijk is voor het leven en de gezondheid van de ontvanger en/of zijn directe omgeving en geen directe of indirecte schade, ongewenste reacties en/of gevolg van ziekte veroorzaakt, zoals verlammingen, hersenletsel, blindheid, tuberculose, multiple sclerose, kanker op de plek van de injectie, nierschade, leverontsteking, diabetes enz., met of zonder dodelijke gevolgen.
Ik verklaar verder, dat het vaccin ——– jaren de genoemde ziekte, waar het tegen gegeven wordt, voorkomt. Zou de ziekte, waartegen het vaccin gegeven wordt toch in deze tijd optreden, stel ik mij vrijwillig, zonder enkele vorm van proces, met mijn privévermogen aansprakelijk. Mocht door de vaccinatie fysieke of psychische schade ontstaan, ben ik verplicht het slachtoffer, diens familie of nabestaanden financieel te ondersteunen.
Voor de vaccinatie werd de ontvanger, de ouders of de voogd over de precieze samenstelling van het vaccin geinformeerd en ook werd de bij het vaccin horende bijsluiter overhandigd.
Datum, plaats: ————————————————–
Titel, naam en handtekening van de arts:
————————————————————–
Getuige: ——————————————————-

Ik kreeg deze brief en vond het een goed idee. Deel dit document, net zoals ik ook deed en maak de anderen bewust van de gevaren van vaccinatieschade.

6 gedachten aan “Voor het geval dat…”

 1. Beste Stefaan,

  Bedankt voor je vele blogs en deze brief. Natuurlijk gaat geen enkele arts dit document willen tekenen! Ze weten maar al te goed dat er bij werkingen kunnen zijn. Hoe ga jij dit aanpakken?

  1. bedankt Luc, voor de link. Ik ga het proberen te bekijken. Maar ik denk dat ik het verhaal wel ken. In elk geval is het goed dat zulk nieuws naar buiten komt.
   …En wat als er binnenkort iemand aan de deur staat om ons te testen, zogenaamd op C-19? Ook de tests zijn niet betrouwbaar én niet veilig.
   Hoe kunnen we ons daartegen wapenen?

 2. Dag Stefaan,
  Heel erg bedankt voor de ‘vaccinatie-verklaring’. Deze zouden we binnen enkele maanden best kunnen/moeten gebruiken. Gezonde groeten, Herman

  1. Ik hoop niet dat het zo snel zal gaan. Maar wat dan : niet gevaccineerd en nergens meer welkom? Niet naar de winkel, niet op openbaar vervoer, niet naar school, niet naar voorstellingen (gesteld dat die er nog zullen zijn), niet op straat, enz ? Gaat dan niet iedereen toch maar capituleren?
   Laat ons hopen van niet. Met z’n allen samen reaeren. Sluit aan bij viruswaanzin.be .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.