Iedere maand

Gaat het je te traag om zomaar elke week een mail te krijgen en daardoor al die informatie met mondjesmaat te bestuderen? Misschien heb je deze informatie nodig, of wil je er iets mee doen, jezelf of anderen helpen, voor informatie of motivatie, voor het kennen van de principes van natuurlijk genezen, de relatie voeding-gezondheid, of hoe voeding de eerste optie zou moeten zijn in geval van ziekte…

We lanceren de cursus Natuur&Gezondheid, waar je er kunt voor kiezen om gewoon de digitale Module B / Beginners te ontvangen, door 30 euro over te maken aan Natur-El, of waar je kunt intekenen voor de hele serie (22 Modules) . De hele serie omvat alles wat we tot hiertoe hebben verzameld en waarmee we doorgaan tot eind 2021. Elke maand volgt een nieuwe Module. Deze zijn grotendeels voorbereid, maar worden aangevuld met essentiële informatie, en vraag-antwoordbladen. Vanaf het moment dat 10 mensen hebben ingetekend voor de hele serie, begint het systeem te lopen.

Als ik zomaar zeg dat alles aan boeken, publicaties, bronnen enz. hierin zit, bedoel ik ook alles. Elke Module kan afzonderlijk worden aangekocht en het is mogelijk om het overzicht van de cursus aan te vragen. Je zult verrast zijn. De voorbije 18 maanden ben ik elke dag bezig geweest om de informatie aan te passen, uit te breiden, te corrigeren, hiaten weg te werken, opzoekingswerk te doen, bepaalde zaken verder uit te testen, en waar ik in de voorbije 35 jaar aan begonnen was of opzij gezet had voor wanneer ik wat meer tijd zou hebben…

Dat is het objectief voor de komende maanden om het helemaal rond te krijgen. Dit bestond nog niet en heb ik helemaal bij elkaar moeten zoeken en dan denk ik, “dit had ik allemaal moeten weten bij het begin van mijn groene verhaal…”

Betalen : enkel voor de eerste Module : 30 euro

Dit is het overzicht. Elke Module werd apart beschreven, zodat je exact weet wat je er kunt van verwachten en welke documenten het omvat.

Module B / Beginners bevat :

Bevat volgende publicaties : 

 • Beginnersgids 1
 • Beginnersgids 2
 • Calorieëngids
 • Doe-het-zelf-boek (Het 12 punten programma voor uw gezondheid)
 • Fruit Eten / Abramowski
 • Persoonlijk
 • De Groene Weg

Andere : schema’s :

 • Anti-oxidanten
 • Afdaling naar ziekte
 • Nieuwe start-schema

Presentaties : 

 • Voedselbereiding : Wat schaft de pot
 • Signalen van het zieke lichaam
 • De zin van ziekte

Ondersteunende artikels / oa : 

 • Altijd kou
 • Geen wonder dat bijna iedereen ziek is
 • Bladgroen
 • Eenvoudige voedingsregels
 • Fouten en vergissingen in de voeding
 • Fruit
 • Fruit / productkennis
 • Je hebt geen behoefte aan ‘behandeling’
 • Groen Eten
 • Het is “moeilijk”!
 • A salad a day
 • Snelle tips voor gezonder eten
 • Tegengesteld advies
 • Een uniek gezondheidssysteem : over de natuurlijke hygiëne
 • Unieke feiten over kiemen
 • Veilig voedsel
 • Voeding is niet “alles”
 • Voedselschijven
 • Wat je moet weten
 • Wat mag je dan nog eten
 • Water voor het leven
 • Immuniteit / acties die je kan ondernemen om je weerstand te verbeteren
 • Winterprikjes
 • Zolang er fruit is, is er hoop
 • Het Geen-Ontbijt-Plan

Instructies : 

Ben je helemaal nieuw? Begin dan met “Persoonlijk”. Druk dit af en vul dit in. Het geeft een geheugensteuntje voor verdere evaluatie in de toekomst. 

Lees daarna de beginnersgidsen  en het Doe-het-zelf-boek.
Kom regelmatig terug naar de map en lees/bestudeer de andere informatie en breng in de praktijk wat mogelijk is. 

Als je dit doorgenomen hebt, ben je klaar voor module 2 : (Module L / Levende Voeding)

Betalen : enkel voor de eerste Module : 30 euro

Houd contact met Natur-El. Laat ons weten op welk email-adres je de link voor download wil ontvangen.

De cursus Natuur & Gezondheid is een uit de hand gelopen project. Oorspronkelijk was het bedoeld om een zo ruim mogelijk aanbod van Gezondheidsgidsen te maken, waarin zoveel mogelijk gezondheidsfacetten zouden worden belicht,  maar gaandeweg, werden bundels gevormd en brachten we ook alle andere informatie erbij samen, zodat de lezers zelf ieder onderdeel kunnen bestuderen – hetzij alleen het gewenste thema, hetzij de module, hetzij de complete cursus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.