Natuur en Gezondheid 2021

De bedoeling van Natuur&Gezondheid in 2020 was om na het stopzetten van NatuurStemmingen het niet helemaal stil te maken rond Groene Dag. Nu de nieuwe De Groene Dag zich voorbereidt, laten we de ruimte aan hen om je te informeren.

Wat kan je dan in 2021 nog verwachten van Natur-El? We doen gewoon verder, zoals we dat altijd gedaan hebben – in eigen huis hier in de Vlaamse Ardennen – en blijven occasioneel gespreksmomenten en informatiesessies organiseren. De blog gaat verder en zal je iedere week een kijk geven op actualiteit, gezondheid, ethiek, levenswijze… Het abonnement Natuur&Gezondheid 2020 eindigt met dit nummer. Wil je toch met Natuur-El verbonden blijven, dan bieden we in de plaats een abonnement op de Cursus Natuur&Gezondheid, met een maandelijkse module en een driemaandelijks tijdschrift exclusief voor de cursisten dat een bundeling wordt van alle vragen die worden gesteld over voeding en gezondheid (Module Q) :

In de ledenmap vind je het volledige overzicht van de cursus Natuur&Gezondheid en alle modules waaruit deze bestaat. De cursus zal gewoon alle informatie bevatten die ik heb… en als dat niet volstaat, moet ik je teleurstellen. Noteer dat elke module afzonderlijk kan worden besteld. Vraag het overzicht aan, waarin de inhoud van de cursus en de modules wordt uitgelegd.

Vanaf nu bereid ik me voor op de nieuwe edities. Voor Module Q mag je mij alle vragen over voeding, levenswijze, ziekte, gezondheid doorsturen die in je opkomen. Die worden dan verwerkt in deze Module Q. Ik hoop veel suggesties van jullie te ontvangen !

Er zijn nu meer dan 10 abonnees. Dat betekent dat we op 25 november 2020 gestart zijn met deze nieuwe cursus met zijn 20 Modules.

Tussen haakjes, de vier edities van 2020 blijven als een bundel beschikbaar : 20 euro voor de vier nummers :

Hoe bestellen? Betaal 20 euro op de Natur-El-rekening : IBAN: BE43 9733 7932 4901     BIC: ARSPBE22  met vermelding “NG2020”. Stuur ons tegelijk een email met het e-mailadres waarop je de downloadlink wil ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *