Corona vaccinatie

UK bereidt zich voor op massieve golf van nevenwerkingen na covidvaccinatie

Terwijl op TV de reclamecampagne voor het “langverwachte” coronavaccin stilaan op volle toeren draait worden achter de schermen reeds maatregelen genomen om de schade op te nemen.

Zo heeft de Britse overheid (Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency) er een contract van anderhalf miljoen Britse Pond voor over om bij Genpact (UK) een softwarepakket aan te kopen dat “het verwachte grote volume aan nevenwerkingen van het Covid-19 vaccin kan opvolgen en kan garanderen dat geen details over de nevenwerkingen gemist worden”, zo staat letterlijk in de tekst(externe link).

Het Britse agentschap was midden september reeds op zoek naar een dergelijk softwarepakket “omwille van de extreme dringendheid”, en omdat ze het het niet zagen zitten om tijdig hun eigen software aan te passen aan “het volume aan nevenwerkingen dat ZAL veroorzaakt worden door het Covid-19 vaccin“.  Als ze het project niet uitgeven aan derden dan “zal dit de mogelijkheid in de weg staan om snel de mogelijke veiligheidsproblemen met het Covid-A9 vaccin te identificeren, en dit zou een rechtstreekse bedreiging vormen voor het leven van de patiënten en voor de volksgezondheid”.  De mogelijke gevolgen van het vaccin worden in de aanbesteding beschreven als “onvoorspelbaar – het Covid-19 vaccin is nieuw en de ontwikkelingen in de zoektocht naar een Covid-19 vaccin hebben tot nog toe geen enkel voorspelbaar patroon gevolgd.”

uit : e-Prikje november 2020 / nu online

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.