Winterpostelein

De winterpostelein heeft zeer goed zijn best gedaan en de laatste maanden is er geen houden aan. Dat betekent dat we nu over veel meer groen beschikken dan twee magen aankunnen. En omdat we het niet graag zien verloren gaan, nodigen we de geïnteresseerden uit om zich gratis te komen bevoorraden in Erwetegem – volgens jouw behoefte: 100, 500, 1000 gram…

Je bent welkom op zondag en maandag, maar meld je vooraf aan : 0484 40 50 05. Breng een zak, emmertje, of een ander recipiënt mee.

Ken je postelein niet ? Tot half mei is winterpostelein een waardevolle bron van bladgroen: neutraal van smaak waardoor het royaal rauw kan worden gebruikt in sap, soep, salades, groentemoes, gemengd doorheen aardappelpuree…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.