PurNatur abonnees

Bedankt dat wij 46 abonnees mochten noteren voor het Life Science/PûrNatûr abonnement dat op 1 februari van start ging.

Het abonnement is betalend, met een voorintekening tot 31 januari; daarna kan je op eender welk moment van het jaar aansluiten. Alle info vind je op : https://www.natur-el.org/van-dag-tot-dag / Telkens op de eerste dag van de maand zal er een nieuw nummer en bonus-materialen worden toegevoegd. Zodra je de bijdrage hebt betaald, en we weten op welk email-adres je de informatie wil ontvangen, ontvang je een toegangslink voor de PûrNatûr-map.

Het eerste nummer over Artritis is een verzameling van artikels van T.C.Fry, Dr. H.M. Shelton & andere. Van maand tot maand wordt een nieuw ebook toegevoegd en wordt de map met de bonusmaterialen uitgebreid. Hopelijk vind je het interessant en lees je ook “Wat ze niet wisten”.

Op 1 februari werd het boekje van Dr.H.M.Shelton toegevoegd over hartziekten. We hebben het verder aangevuld met toegevoegde artikels die je ongetwijfeld verder helpen en aanmoedigen op de weg naar Gezondheidsonafhankelijkheid. We wensen je veel plezier met al die waardevolle informatie !

We waarderen jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.