Het life Science abonnement

In januari 2022 zijn we begonnen met de vertaling van verschillende weinig bekende werken van Dr. Shelton, TC Fry en anderen, waarin ze op hun gekende kritische manier aankijken tegen wat er zoal gebeurt in de praktijk van de gezondheidszorg en hoe natuurlijk genezen gaat.

De verzameling van deze publicaties werd/wordt aangeboden als het PûrNatûr Abonnement voor 2023 en elke maand wordt een nieuw nummer toegevoegd aan de collectie. Voor juni wordt het :

Na het nummer van mei over de “Fraude die de huidige gezondheidszorg is” wens ik jou een rustig moment om het nummer van juni te bestuderen “Genees Ziekten Natuurlijk” van TC Fry. Hierin vind je verschillende voorbeelden van wat moet gedaan worden om het ziekteproces om te keren. Verder vind je ook in de map bonus-materialen meer artikelen toegevoegd in het archief. We zijn nog niet eens half weg in dit project en je zult zien hoe van maand tot maand de collectie groeit.

Ben je nog geen abonnee? Kijk dan vlug op de pagina Abonnement 2023 en sluit aan op dit project en ontvang iedere maand een uitnodigingslink voor het downloaden van de nieuwe toegevoegde pdf’s.

We waarderen jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.