Tuinieren kan plezieren

Zelfs al zijn we die natte periode moe, zie je alles toch uitbundig groeien en bloeien. Eigenlijk was het ideaal weer om te planten – want het groeit dat je het ziet (op voorwaarde dat de slakken je niet teveel dwarsbomen).

En dus, als je nog een plaatsje vrij hebt… bieden we je graag nog meer plantjes aan voor een prikje. De verkoop komt de werking van NaturEl ten goede.

Diverse soorten vijgenplanten (in verschillende maten van 20 tot 120 cm) en in verschillende rassen ( Grosse Brune d’Enghien, Celeste, Ronde de Bordeaux, Del Portogalo / en ook enkele exemplaren van Rouge de Bordeaux, Goute d’Or; Petrovaca, Michurinski, Osborne…)

Daarnaast zijn er plantjes van salie, bonenkruid, marjolein, grove bieslook, chinese bieslook (platte), rozemarijn, klitwortel (klein plantgoed), hertshoornweegbree, diverse soorten amarant, guldenroede, hemelsleutel, eeuwig moes, zoethoutgras, melde, Oost-Indische kers (gevlekte), yacon, verbena…

Of bessenstruiken : zwarte bes (cassis), zwarte framboos, roze bes (Gloire des Sablons), gele herfstframboos, Japanse wijnbes, rosa rugosa of egelantier…

En ook citroengeranium, kamperfoelie en fazantenbes.

We waarderen jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Natur-El

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder