De Come Back van je leven

Een nieuwe start voor gezondheid

Mechelen – Wijkzaal Arsenaal – Hamerstraat 21-25 op zaterdag 8 juni -14 tot 16 uur

Lezing door Stefaan de Wever, uitgever Natuur&Gezondheid en HouVast

Alles wat je zelf kunt en zou moeten doen om in de best mogelijke conditie te zijn en te blijven – zeker als je ziek bent om je gezondheid terug te winnen. Zolang het voor mensen een mysterie is, waarom ze zo ziek zijn of hoe men een betere gezondheid bereikt, blijft: “Gezondheid door gezond te leven”. Dat is de hele inzet… wat is gezond leven? Er zijn veel speculaties. Hoe kan het ook anders, met wetenschappelijke publicaties die elkaar tegenspreken en die mensen op het verkeerde been zetten? Als we het moeten hebben van de wetenschappelijke bevestiging, is er voor elk wat wils, want iedereen vindt er zijn gading. Dat is frustrerend en de vraag dringt zich op: Zijn er bepaalde normen of maatstaven van waaruit we dit objectief kunnen benaderen? We kunnen gezondheid onderzoeken vanuit chemisch standpunt, vanuit technische hoek, puur materieel, vanuit biologisch of energetisch standpunt… maar gezondheid moet in zijn ruimste zin worden benaderd : de mens, op de plaats waar men woont en werkt en beweegt, denkend, observerend, voelend, omringd door positieve en negatieve factoren, met een voeding die ondersteunt of remt, reinigt of belast, een levenswijze die uitput of eerder behoudend is ingesteld. We hebben met mensen te doen, dat zijn geen machines,maar ingewikkeld functionerende levende wezens, onderhevig aan condities, voorwaarden, voorgeschiedenis met schade en verzwakking door misbruik of door toxische belastingen… In deze voordracht (en in volgende sessies) maken we de samenvatting van alles waar het om gaat, over de levenswetten die als een beschermende muur zijn voor wie ze respecteert.

Toegang gratis

Organisatie Adventkerk Mechelen gsm 0486-587979 email francois.peremans@hotmail.com

We waarderen jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Natur-El

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder