Activiteiten Natur-El

Organiseer je graag zelf een activiteit voor minstens 10 personen, waarbij je ons uitnodigt? Dat kan. Contacteer ons voor de voorwaarden en beschikbaarheid. Natur-El spreekt voor groepen van minstens 10 deelnemers over een door u geselecteerd onderwerp binnen het domein van Natuurlijke Gezondheid en Genezing. In Erwetegem of op verplaatsing. Of maak een groepje van 4 deelnemers om heerlijk te genieten van een OlieVerf-initiatie in Erwetegem – waarbij Stefaan je suggesties geeft en leidt naar een blijvend resultaat – Met je eigen materiaal of met het materiaal van Natur-El. Geïnteresseerd hoe het werkt en hoe je hierop kunt voorbereiden? Neem contact op : 0484 40 50 05
Het kan best zijn dat je nooit eerder iets deed met kleur – laat staan met olieverf – en toch zal het resultaat iets zijn waar je met plezier nog jaren zult op terugkijken.
Op 25 september gingen we van start met de cursus Natuur&Gezondheid. Gedurende de komende weken gaan we in op de verschillende aspecten die de gezondheid beïnvloeden. De eerste twaalf lessen gingen in op hoe voeding de gezondheid treft. Daarna volgden lessen over gezondheidsaandoeningen, therapie, kruiden, levenswijze… Het hele programma vind je hierna. Elke les kan afzonderlijk worden bijgewoond.

Op 28 mei :

Op 11 juni :

Op 25 juni :