Activiteiten Natur-El

Organiseer je graag zelf een activiteit voor minstens 10 personen, waarbij je ons uitnodigt? Dat kan. Contacteer ons voor de voorwaarden en beschikbaarheid. Natur-El spreekt voor groepen van minstens 10 deelnemers over een door u geselecteerd onderwerp binnen het domein van Natuurlijke Gezondheid en Genezing. In Erwetegem of op verplaatsing. Of maak een groepje van 4 deelnemers om heerlijk te genieten van een OlieVerf-initiatie in Erwetegem – waarbij Stefaan je suggesties geeft en leidt naar een blijvend resultaat – Met je eigen materiaal of met het materiaal van Natur-El. Geïnteresseerd hoe het werkt en hoe je hierop kunt voorbereiden? Neem contact op : 0484 40 50 05
Het kan best zijn dat je nooit eerder iets deed met kleur – laat staan met olieverf – en toch zal het resultaat iets zijn waar je met plezier nog jaren zult op terugkijken.
Op 25 september gingen we van start met de cursus Natuur&Gezondheid. Gedurende de rest van 2022 en heel 2023 gaan we in op de verschillende aspecten die de gezondheid beïnvloeden. De eerste twaalf lessen gaan in op hoe voeding de gezondheid beïnvloedt. Daarna volgen lessen over gezondheidsaandoeningen, therapie, kruiden, levenswijze… Het hele programma vind je hierna. Elke les kan afzonderlijk worden bijgewoond.

Wat weinig mensen begrijpen: wat dat is als voeding geneest, hoe dat gaat en welke de limieten daarvan zijn. Ja, je voeding moet je medicijn zijn !

Daarna is energie aan de beurt… en dat is iets heel anders dan altijd moe zijn. Jammer genoeg wordt het veel teveel gehoord en begrijpen mensen niet door wat energie wordt “gemaakt”. Ken je de energie bevorderende factoren en de energie drainerende? Dat is het begin van de kennis van gezondheid en genezing :

We besluiten 2022 met de rol van granen in ziekte en gezondheid. Hier is het gepast om te zeggen “ze zijn niet meer wat ze zijn geweest!”

Het hele programma :