Beginnersgids 1 en 2

Iedereen wil zo graag gezond zijn, maar zo weinig mensen hebben inzicht in de factoren die tot gezondheid leiden. Als we die inzichten al hebben, ontbreekt het mensen aan durf en volharding om de weg naar gezondheid te bewandelen en hem te zien als een schitterende uitdaging met beloningen die het leven lichter, aangenamer en gemakkelijker maken. De woorden gezond en natuurlijk worden zo gemakkelijk in de mond genomen en geweld aangedaan. Terwijl ik hieraan begin – in de Kerst- en Nieuwjaarsperiode van 2019 – regent het hier goede wensen – en wat dacht je… “van gezondheid”. 

Ik vind het fantastisch, iemand een goede gezondheid toewensen… maar hoeveel waarde heeft dat als diezelfde mensen ongelimiteerd alles doen om die gezondheid zo snel mogelijk te breken? 

Zo zit ik niet in elkaar, dat ik aan dit spektakel kan deelnemen en mijn ogen sluiten voor de logica van het leven… Want gezondheid is geen loterij, geen kwestie van zomaar een hoop geluk hebben. Iemand een goede gezondheid toewensen, is een pak werk, durf, visie, kennis en informatie toewensen. Veel mensen hebben die wensen in het verleden kenbaar gemaakt door het schenken van een abonnement of literatuur aan hun kinderen, buren, vrienden, familie…

Deze beginnersgids wil je aanmoedigen, en reikt onderwerpen aan die verdere studie waard zijn… omdat ze te maken hebben met je kostbaarste schat, een goede gezondheid.

Wat die schat waard is, weet je pas op zijn best als je hem bent kwijt geraakt. Ben je hem kwijt? Dat is jammer, en ik hoop dat je er alles aan doet om de draad terug op te nemen. Niet getreurd of ander tijdverlies. Er is werk aan de winkel. Lees zeker ook al onze informatie over “Een Nieuwe Start”. Want die heb je ook nodig !

2 digitale boeken / pd

Bestel nu deze Module

Maakt deel uit van de cursus Natuur & Gezondheid (LifeScience)- Module B (Beginners) met alle informatie die je nodig hebt voor een succesvolle transformatie. Samen met beide beginnersgidsen en de Calorieëngids en tientallen andere documenten voor bemoediging./ Alle digitale boeken zijn ook afzonderlijk te koop.

Met Module B begint de cursus Natuur&Gezondheid. Het is een eerste ontmoeting met Natur-El en de unieke kijk op voeding en gezondheid. Voor een bedrag van 30 euro kunt u spoedig aan de slag !