Colloïdaal Zilver

Colloïdaal zilver is een product dat microscopisch kleine fracties van zuiver zilver bevat. Meestal worden de vlokken gesuspendeerd in gedemineraliseerd water of een andere zuivere vloeistof. Colloïdaal zilver wordt vaak geprezen als een antibacterieel middel en als wondverband. Sommige mensen beweren dat het een verkoudheid sneller kan genezen, het lichaam beter kan genezen en zelfs kanker of HIV kan behandelen. Maar versterkt colloïdaal zilver echt je immuunsysteem? Is het eigenlijk veilig voor dagelijks gebruik? Blijf lezen als je overweegt om colloïdaal zilver te gebruiken.

Volgens een rapport van Richard Davies en Samuel Etris van The Silver Institute uit 1996, zijn er drie primaire manieren waarop colloïdaal zilver als een natuurlijke genezende oplossing kan dienen:

Katalytische oxidatie: Zilver houdt van nature vast aan zuurstofmoleculen, die gemakkelijk reageren met de sulfhydral (H) groepen die bacteriën en virussen omringen. Op zijn beurt, dit helpt blokkeren het leven-bewarende cellulaire proces 5 bekend als cellulaire ademhaling, die wordt gedefinieerd als een set van metabolische reacties en processen die plaatsvinden in de cellen van organismen om biochemische energie uit voedingsstoffen om te zetten in adenosinetrifosfaat (ATP) en vervolgens vrij te geven afvalproducten.

Reactie met Bacteriële Celmembranen: Zilverionen kunnen zich direct aan de membranen van de bacteriecellen hechten en hetzelfde ademhalingsblokkerende effect produceren.

Binding met DNA: Er is aangetoond dat het letterlijk in het DNA van de bacterie terechtkomt. Tot 12% van het zilver is in Pseudomonas aeruginosa aangetroffen. Volgens één bron is het weliswaar onduidelijk hoe het zilver zich precies aan het DNA bindt zonder de waterstofbruggen te vernietigen die het rooster samenhouden, maar voorkomt het wel dat het DNA zich afwikkelt, een essentiële stap voor cellulaire replicatie.

Deze processen bepalen de beschermende eigenschappen van colloïdaal zilver.

Digitaal boek / pdf (enkel in combinatie met de Silver Star Generator en de workshops over het onderwerp) Geeft duidelijke instructies voor het veilig en professioneel produceren van écht ‘colloïdaal’ zilver.

Diverse artikels over Colloïdaal zilver zitten vervat in de cursus Natuur & Gezondheid (LifeScience)- Module T (Therapie / de hulpmiddelen).

De cursus bestaat uit 10+ modules, die elk een onderdeel van de Natuurlijke Gezondheid (en Genezing) omvatten. Elke module bestaat uit diverse digitale boeken, artikels, schema’s, presentaties…. over het onderwerp. Ideaal voor Zelfstudie van de “LevensWetenschappen”. )

De pdf “Maak Zelf Colloïdaal Zilver” begeleidt de aankoop van de SilverStarGenerator.

Volg ook eens de workshop waar alles haarfijn wordt uitgelegd hoe je de beste kwaliteit van Colloïdaal Zilver maakt..