Gezondheid, doe het zelf

Gezondheid is dichterbij dan u denkt

Voor veel mensen zijn gezondheid en ziekte onbekende terreinen. De mogelijkheid om deze te sturen komt in hen meestal niet eens op. Dit boek is daarom een oogopener met een verrassend heldere kijk op een totaal nieuw perspectief op het herstel van gezondheid. Veel mensen zullen dit boek toejuichen en er inspiratie in vinden en ontdekken dat op dit vlak verantwoordelijkheid te dragen valt. Ons systeem van ziekteverzorging maakt veel van deze zelfverantwoordelijkheid in bepaalde opzichten minder interessant. Precies op dat vlak moeten de bressen gedicht worden en moeten mensen ophouden blind te geloven in de onuitputtelijkheid van het zorgverstrekkingssysteem dat jammer genoeg nà de feiten komt.

De manier waarop de verschillende toegangswegen tot gezondheid in dit boek worden gebracht zijn zo logisch en indringend dat u niet kunt geloven waarom er niet meer aandacht aan geschonken wordt… en dat terwijl het allemaal zo eenvoudig is.

De boodschap van dit boek is duidelijk: verlaat de wegen die tot ziekte leiden. Moedig alle gezondheidsbevorderende aspecten aan en verminder de invloed van de risico’s. Zelfs al lijkt het dat die risico’s het leven interessant maken, zult u na het lezen van dit boek afstappen van dergelijke ideeën.

Het 12 punten-programma

De prijs van ziekte is afschuwelijk. Het is de moeite waard om zich volledig in te zetten voor een betere gezondheid. De visie in dit boek is : leer de instructies en signalen van je lichaam kennen en leer hoe de natuur gebruik maakt van ziekte om gezondheid voort te brengen.

Digitaal boek / pdf

Maakt deel uit van de cursus Natuur & Gezondheid (LifeScience)- Module B (Beginners) met alle informatie die je nodig hebt voor een succesvolle transformatie. Samen met beide beginnersgidsen en de Calorieëngids en tientallen andere documenten voor bemoediging.

Dit boek is ook in gedrukte vorm te koop. De kaft is wel verschillend van de afbeelding.