Jonger worden

Het legendarische boek van dokter N.W. Walker “Become Younger”, vertaald in het Nederlands.

Een boek dat uitlegt waarom veroudering optreedt en wat iedereen kan doen, als men maar over voldoende motivatie en inzicht beschikt… 

Een boek dat bij veel mensen menige gefronste wenkbrauw zal veroorzaken, veel ongeloof, veel kritiek en misschien zelfs ernstige weerstand of reacties van zelfbescherming. Dit is een boek dat eerlijk en oprecht vertelt over de natuurlijke gang van zaken, over voeding en levensstijl op een manier die u zelden leest of hoort, zonder compromis of omweg… Een boek dat vertelt over oorzaak en gevolg, over misvattingen en tekortkomingen, maar tegelijkertijd een machtig vergezicht opent naar een beter leven, naar gezondheid en naar een leven dat veel méér inhoudt dan duim draaien in wachtkamers en zich verwonderen over het grote mysterie “gezondheid”. 

Het is een goede-wensen-boek én een doé-boek… Lees het één keer en andermaal. Van voor naar achter en van achter naar voor… Laat het goed tot je doordringen. Leg het opzij en lees het terug tot je van de redelijkheid en de ernst van het onderwerp doordrongen bent. Laat het lezen aan gezonde mensen en aan zieke mensen. En laten we ervoor duimen dat dit machtige werk van Dr. Walker iets positiefs teweeg zal brengen. 

 “Om jonger te worden staat de natuur aan onze kant. Laten we dat goed begrijpen ! De natuur heeft alles in zich om ons het maximum te geven van wat het leven te bieden heeft !  Onnatuurlijk leven ondermijnt de levensvatbaarheid en de immense regeneratiekracht die altijd in de natuur aanwezig is. Natuurlijk leven impliceert het voorkomen van overbelasting en het toelaten van de gezonde impulsen tot herstel.”

Digitaal boek, pdf

Maakt deel uit van de cursus Natuur & Gezondheid (LifeScience)- Module J (Jonger Worden) met alle informatie over verouderen en hoe dit te vermijden. Hierin vind je ook het boek van Luigi Cornaro “Zo word je 100 jaar”.

Maakt deel uit van de cursus Natuur & Gezondheid (LifeScience)- Module J (Jonger Worden) met alle informatie over verouderen en hoe dit te vermijden. Hierin vind je ook het boek van Luigi Cornaro “Zo word je 100 jaar”. Alleen dit boek : 9 euro / de complete Module : 30 euro.