Prostaat Vergroting

Het is bijna 20 jaar, sinds ik via Victoria BidWell het boekje “Prostate Enlarged ? – Try Natures’ Way” heb ontvangen. Het was toen mijn plan om daar iets mee te doen, maar het werd bedolven onder tal van andere projecten… en dook nu weer op, nu ik een aantal zaken op een rijtje zet en het aanbod van publicaties vervolledig. Als ik de tijdschriften en artikels van de voorbije 38 jaar overloop, heb ik weinig aandacht besteed aan de prostaat en prostaataandoeningen. Dat wil ik hiermee goedmaken. 

De prostaat is een kleine klier, ongeveer zo groot als een noot, die als een ring net onder de blaas en rond de urinebuis ligt. Een normale prostaat weegt ongeveer 20 gram. De prostaat bestaat uit een binnenste gedeelte en een buitenste gedeelte, een beetje zoals een vrucht met een schil. Alleen mannen hebben deze klier. Hij produceert het grootste deel van de zaaduitstorting, namelijk het vocht dat dient als transport en voeding voor de zaadcellen. Rond de prostaat liggen bloedvaten en zenuwen die essentieel zijn om een erectie te kunnen krijgen. 
Studies onder Japanners, die naar Amerika emigreerden toonden aan, dat wanneer deze mannen hun traditioneel dieet aanhielden, prostaatkanker laag bleef. Maar, wanneer ze het hoog vetgehalte, laag vezeldieet en de sedentaire levensstijl van de Amerikanen overnamen, hun prostaatkankergevallen net zo hoog werden als bij Amerikaanse mannen die geboren en opgevoed waren in Amerika, en dit alles in juist 1 generatie tijd. 
In deze nieuwe publicatie van Natuur-El worden de problemen met de prostaat grondig doorgelicht. Wat hebben voeding en levenswijze ermee te maken en wat kan worden gedaan?

Digitale brochure / pdf

Maakt deel uit van de cursus Natuur & Gezondheid (LifeScience)- Module N (Natur-El / Natuurlijke Gezondheid) met alle informatie over de natuurlijke methodes en middelen om je gezondheid terug te winnen of te behouden.