Zo spreekt de Maag

“De anatomie van de micro-organen (de cellen)  is bekend; maar de kwaliteit van hun functies, de oorzaken van hun vitaliteit, zijn nog onduidelijk. We vergeten dat alles afhangt van het voeden met levend bloed, en dat de fundamentele hefboom van al het denken – van het denken zelf – op de buik moet worden gelegd, het centrum van de bloedvorming – als we het mysterie van het leven willen oplossen. Men moet naar het zwaartepunt van het organisme gaan – dat wil zeggen de maag – om de zwaarte, de belemmeringen voor iemands functies te begrijpen, te verlichten, bekend als ziekte. Men moet de werking en de basis van hun centrale organen onderzoeken als we de oorzaak willen vinden van versnelde en verlaagde functionele capaciteit van alle delen van het hele systeem, die met bloed worden gevoed door de maag.”

Met deze woorden begint Professor Ehret zijn befaamde “Thus Speaketh the Stomach”, waarin hij de maag laat vertellen aan welke folteringen zij wordt onderworpen, terwijl mensen denken dat de maag dit ongestraft zal laten… Een ideale kennismaking met de man achter de MucusVrije Voeding en zijn hints in “De Tragedie van de Voeding”.

Digitaal boek / pdf Aanvragen

Maakt deel uit van de cursus Natuur & Gezondheid (LifeScience)- Module D (Gezonde Darm) met alle informatie over de spijsvertering, voedselcombinaties, darmsanering…

Een goede spijsvertering is de basis van een goede gezondheid.

In deze module vind je al de kennis die nodig is om ziekte te voorkomen en gezondheid op te bouwen.