Houvast / Levensark publicaties

een grote verzameling van voordrachten, vertaalde boeken, artikels, predikingen, studies, oogopeners rond christelijk leven, rentmeesterschap, gezondheid, levenswijze, de Bijbel als het Woord van God.

zorgen voor een goede gezondheid, door het ter harte nemen van de wetten die het leven besturen, is een prachtig project. het verbetert de kwaliteit van het leven, het helpt je om het leven meer te leven naar zijn ‘zin’. het geeft je een heldere geest en een beter oordeelsvermogen en wellicht voegt het ook jaren toe aan je leven.

maar ooit is het afgelopen. daar is de grens waar alle goede intenties en inspanningen verdwijnen. en wat meer is, is dat dan nog een eeuwigheid ligt te wachten… voor wie zich op die eeuwigheid hebben voorbereid en een oplossing vonden voor hun schuld – die eiste dat ze zouden sterven.

wat ik zo mooi vind is die Bijbelse waarheid, die verklaringen geeft op de vragen die we stellen over waar we vandaan komen, wat ons doel op aarde is, waarom er zoveel onrecht, geweld, pijn, ziekte en dood is, en wat Gods plan is om daar iets aan te doen… een eeuwige bestemming !

misschien kunnen de Houvast / Levensark brochures je helpen om deze weg te exploreren. een volledig overzicht van alle titels en thema’s is beschikbaar op aanvraag. maak je keuze. per bestelling kunnen drie titels worden opgevraagd en worden spoedig gratis per mail verstuurd. heb je ze gelezen en je wil meer? dat kan, stuur een nieuwe mail met een nieuwe aanvraag – tot je ze allemaal hebt leren kennen !

Mocht het een gezegende ontdekking worden.
Info abonnement Houvast