Puur Natuur

De maand september loopt op zijn laatste benen, maar de PûrNatûr abonnees kunnen zich alvast verheugen op verse literatuur. Vandaag worden aan de abonnees-map nieuwe literatuur toegevoegd. De twee boekjes zijn de neerslag van twee voordrachten die werden gegeven door TC Fry en Dr Herbert Shelton.

Je gelooft het of niet, maar het was een vraag die ik honderden keren hoorde… “Hoe weet je wat je als mens moet eten”… Er wordt veel verteld en geschreven. Maar hoe weet je dat het waar is? Welke criteria gebruikt men om tot die conclusies te komen? Laat je meenemen door TC Fry wanneer hij je plaatst in de natuurlijke context en je de criteria presenteert die echt gepast zijn in “het natuurlijke zo natuurlijk mogelijk”.

En terwijl we dan toch bezig zijn met het exploreren van de natuurlijke wegen naar gezondheid, gaan we op TC Frys’ ideeën door en laten Dr Shelton uitleggen wat genezen werkelijk is en wat daarvoor nodig is. We denken altijd dat we zoveel moeten “doen’ om beter te worden. Dat kan er bij komen, maar er is ook zoveel niet doen… en ruimte geven aan het lichaam om iets te doen waar andere “genezingen” aan voorbij gaan.

Daarnaast, zoals elke maand, werden tien nieuwe artikels (over Astma, Alzheimer, Milieubescherming, Obesitas, Fruit tekort en Fruit eten, Diabetes…) toegevoegd aan de map met Bonus materialen. Lees ze allemaal en vind er inspiratie in voor het Levensavontuur. C Fry

Dr H.M. Shelton

We waarderen jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Natur-El

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder