Aankondigingen

Ondertussen is het ebook ENZYMEN afgewerkt. Het wordt toegelicht waarom ik dit heb samengesteld, de geschiedenis, de ervaringen, de quasi onbeperkte mogelijkheden en het domein van de enzymtherapie… En ik ben blij om dit onderdeel van de hulpmiddelen tot gezondheidsverbetering te kunnen toevoegen aan onze serie GezondheidsGidsen. Er is een voordracht en een zoom-vergadering/video (De Groene Dag : www.degroenedag.org). Voor u die het rustig wil bestuderen, bieden we dit ebook al aan :

๏ “Bedenk de enorme mogelijkheden van de enzymtherapie – tot en met de chronische ziekten – al is het jammer dat het is moeten komen tot een chronische ziekte, die al in veel vroegere stadia had moeten opgemerkt worden, wanneer het veel eenvoudiger was geweest om dankzij enzymen de nodige correcties toe te passen.”

9 euro /aanvragen

op info@natur-el.org

Tot eind januari biedt Herbômont een starterspakket aan voor wie het kiemen wil leren. De Elegant-sprouter met 5 verschillende kiemkrachtige zaden, goed voor samen 25-30 kiem-batches… en dat voor 22 euro.

Wat zit er in het pakket?

  • Fenegriek : kruidige kiemzaden / 250 gram
  • KiemMix : een pittig mengsel van alfalfa, rode klaver, fenegriek, linzen en radijs / 250 gram
  • Groene Linzen / Laird : de zachtste linzen voor gemakkelijk kiemen / 250 gram
  • Zonnebloempitten in de schelp : voor lange groene scheuten / 150 gram
  • Rode Klaver : een referentie voor knapperige scheuten / 250 gram
  • de Elegant-kiemset
  • het nieuwe digitale boek “Kiemen, levend voedsel”
  • alles samen voor 22 euro : bekijk de aanbieding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.