de schandpaal

Enkele weken geleden verscheen President Biden op het scherm met een scherpe boodschap en de mimiek waarmee ze werd gebracht was al even veelzeggend als de boodschap zelf : “My patience with you, a shaming 37 percent of Americans, for choosing not to take any COVID shot, and half the country for not being “fully vaccinated” is running thin. Moreover, I and many others are livid over your unconstitutional attempts to force businesses to mandate COVID shots. You have no authority, and your actions amount to crimes against humanity, are treasonous and should, if there is any justice left, land you in prison for your remaining days!” Dat is krasse taal… en dat klinkt heel anders dan tijdens de verkiezingscampagne waar hij spottend een dergelijk experiment aan de kaak stelde met de woorden “wie zou een dergelijk vaccin ooit willen?”… Kijk uit. Het geheugen van de massa wordt opgefrist door de uitspraken die wijd en zijd zijn vastgelegd en die niet zullen worden vergeten.

Hoe moet ik mijn daarachter voelen? Een misdadiger? Een verrader? Een gewetenloos persoon die anderen in gevaar brengt? Een rebel? Maar wat gebeurt? Enkele dagen later hoor ik bijna dezelfde boodschap uit de mond van onze eigenste Premier De Croo, dat ik niet het recht heb om anderen in gevaar te brengen…! Heb ik dat gedaan? Heb ik de zwaksten belast met iets waar ik zelf niet om gevraagd heb? Doe ik niet mee aan die poppenkast?

Blijkbaar is dit een brug te ver en hebben ook anderen dit opgemerkt. In ieder geval was het aanleiding tot de in gebreke stelling van Minister De Croo door de Brusselse advocaat Philippe Vanlangendonck :

Lees hier de brief

Merk op : Vorige week heeft De Croo de volgende uitspraken gedaan tijdens de publieke persconferentie:

“Onze afdelingen intensieve zorg zijn een verzamelplaats van niet-gevaccineerden aan het worden. “

“Als samenleving kunnen we niet aanvaarden dat mensen keuzes maken die anderen in gevaar brengen.”

“Niemand heeft het recht om vrijwillig anderen in gevaar te brengen.”

“Wie zich niet laat vaccineren, zet zijn eigen leven en dat van anderen op het spel.”

“Wie zich niet laat vaccineren is mede verantwoordelijk voor het feit dat op sommige plekken strengere maatregelen blijven.”

“Deze epidemie is een epidemie van niet-gevaccineerden aan het worden.”

“De vaccins zijn veilig, gratis en overal beschikbaar.”

Met deze publieke uitspraken heeft hij o.a. artikel 443 van het Belgische strafwetboek overtreden.

Art. 443. Hij die in de hierna aangeduide gevallen aan een persoon kwaadwillig een bepaald feit ten laste legt, dat zijn eer kan krenken of hem aan de openbare verachting kan blootstellen, en waarvan het wettelijk bewijs niet wordt geleverd, is schuldig aan laster, wanneer de wet het bewijs van het ten laste gelegde feit toelaat, en aan eerroof, wanneer de wet dit bewijs niet toelaat.

Bestudeer hoe advocaat Philippe Vanlangendonck deze stellingen weerspreekt – met feiten die iedereen die een beetje kritisch kijkt naar de huidige ontwikkelingen, kan terugvinden. Mag ik hopen dat de ogen van de mensen mogen open gaan en dat er openlijk neen wordt gezegd aan deze intimidaties. Nergens krijgen we te horen wat mensen kunnen doen om zich te beschermen – om gezonder te worden en te blijven. Nergens krijgen we enig bericht over wat ziekte werkelijk is, een reinigingsactie van het lichaam, die in hevigheid verschilt naarmate de toxiciteitsgraad van de betrokkene…

Een Australische demonstrant heft trots en vol vertrouwen een bord op dat het gevoel weergeeft dat velen in 2020 en vooral 2021 hadden, nu de COVID-shot-druk met de week toeneemt en vrijheden verdwijnen in landen over de hele wereld.

4 gedachten aan “de schandpaal”

 1. Gelukkig durft die advocaat zijn mond te openen, om de onwetenden onder ons wat betreft dit artikel 443 van het Belgische strafwetboek aan het publiek mee te delen …
  Hopelijk wordt hij er niet voor afgestraft door …

 2. Wanneer stort dat zwaar gemanipuleerd kaartenhuisje in mekaar?
  Wanneer worden voldoende mensen “wakker” uit hun angstpsychotische slaap?
  Wanneer gaan de mensen door hebben dat ze dagdagelijks gemanipuleerd worden door de mainstream media?
  Wanneer gaan de mensen door hebben dat het niet om een “virus” gaat met een dodelijkheid vergelijkbaar met het “griep” virus maar om een ander duivels plan: “the great reset”?

  Angst is de gemakkelijkste, effectiefste en ook goedkoopste manier om mensen – een heel land / een heel continent / een hele wereld bevolking volledig naar de hand te zetten…

  Mensen wordt wakker aub en sta op!

 3. Dank je wel Stefaan voor deze interessante info en brief. Op die manier kan het inderdaad niet verder. Ik heb een tante van 92 jaar die woont in een rusthuis in Gent. Als ze een vaccinatiepas gaan vragen om binnen te mogen in een woonzorgcentrum, dan heb ik geen toegang meer. Dit kan echt niet! Vaccinatie was niet verplicht maar nu gaan ze misschien wel een vaccinatiepas gaan verplichten. Ik heb de brief en je artikel naar verschillende mensen doorgemaild. Mensen moeten op de hoogte worden gebracht.
  Monique

  1. Niets doen is geen optie (meer)…
   => verbinden met andere wakkeren is DE boodschap …
   en gezamenlijk reageren via o.a. Unia en gerecht…. zelfs deurwaarders inschakelen e.d. meer (en dat gebeurd nu al).
   Er zijn hopen alternatieve kanalen te vinden waar men – en waardoor men – zich mee kan verbinden: MeWe, Telegram, Signal, en eigen website van vele wakkere organisaties! 🙏

We waarderen jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Natur-El

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder