PûrNatûr

We zijn nu ruim twee maanden onderweg met het abonnement PurNatur 2024. Wat was het concept? De instrumenten aanbieden om natuurlijke gezondheid en natuurlijk genezen te begrijpen en op ieder moment in de praktijk te brengen. Eerst moeten alle onderdelen uit voeding, hulpmiddelen, supplementen, diagnose gedefinieerd worden. Dat gebeurt door middel van een folder over ieder thema. In 2024 staan 235 folders gepland die te maken hebben met voeding. Voor 2025 zouden de hulpmiddelen, supplementen en methodes aan bod komen en in 2026 zouden de symptomen, ziekten, aandoeningen… worden omschreven en hebben we alle hulpmiddelen waarnaar kan worden verwezen. Dat was het plan, maar omdat het niet kan rekenen op de nodige interesse, houden we het bij de 235 folders over voeding… en zoals de abonnees zullen zien, is dit een interessante “cursus”, nu heel anders bekeken. Er zijn in totaal 43 abonnees en zij lieten weten dat :

“Kennis over natuurlijk leven is een grote meerwaarde voor onze gezondheid. Bedankt” – filip

“Bij het lezen van jouw mail van gisteren besefte ik inderdaad dat we het normaal vinden om elke dag zo’n bron van informatie te ontvangen…. Dank daarvoor.” Didier

“Heel heel  hard bedankt Stefaan! Wat een waterval van informatie!!! En ik sla het op natuurlijk! Ik heb hier in Portugal al veel wilde eetbare planten ontdekt door jouw info maar spijtig lopen hier ook alle honden los , en niet alleen honden komen op bezoek. Everzwijnen komen ’s nachts zelfs tot aan onze tuin graven, mongoesten, vossen… Hun urine heb ik liever niet op mijn groenten? Misschien moet ik in mijn tuin een stukje afboorden en zien wat er groeit? 😊” – Karine

“Dank en proficiat van al die goede en mooi voorgestelde info (kunst uitgaven) en het practische ….de toepassingen voor onze gezondheid  – daarom wil ik U de bijgevoegde info ( zilver — )  waarvan U ons ook de onschatbare waarde hebt doorgegeven ! en leren kennen hebt. “gezondheid is kennis! ” Met die kennis ,waarmee we  aan de slag kunnen ter voorkoming van …… “Waarom wachten op een ziekte , als je nu ( met deze goede natuurlijke hulpmiddelen )kunt werken aan je GEZONDHEID. Met gezonde en dankbare groeten,” Lieve

“De waarheid is dat ik alles momeneel opsla en zal afdrukken om dan te lezen…. Een tijdschrift was voor mij gemakkelijker, als het dan avond is voor de kachtel lees ik daar graag in.Deze informatie zal ik dus eerst nog afdrukken want voordurend aan de computer lezen is niks voor mij. Het is wel zo dat ik sommige zaken toch es vlug doorneem, en dat inspireert altijd.” – Groetjs Maddy

“Ik ben toch zo blij dat ik ingetekend heb op het PurNatur abonnement 2024. Ik kijk er elke dag naar uit om de nieuwe folder in mijn mailbox te ontvangen. Het is een routine om de folder dagelijks door te nemen en er verder mee aan de slag te gaan. De inhoud houdt me bij de les en ik integreer de materie steeds strikter in mijn dagelijkse leven. (O.a. de voedselcombinaties) Alles wordt steeds duidelijker, temeer omdat ik ook kan terugvallen op vele andere Natur-El publicaties. Ik vind het leuk dat je nu stilstaat bij de wilde kruiden. Ik ben al met de app (obsidentify) op zoek gegaan naar o.a. de verschillende distels die je besproken hebt. Ik zal ook enkele kruiden in de tuin planten, waaronder (nogmaals) daslook en tuinmelde. Ik heb wel al enkele jaren boomspinazie (chenopodium gigateum) die terug tevoorschijn komt. Ik wist niet dat dit van de melde familie was. Ik vind het een goed concept en voor mij ben je zeker geslaagd in je doel om mij verder aan te moedigen om verder te vertrouwen op de natuur.  Ik ben je oneindig dankbaar voor al je tijd, werk en gedegen informatie die je verspreidt. God zegene u.” – Marleen

“Bij deze wil ik laten weten dat ik heel tevreden ben met je folders. De onderwerpen zijn heel divers, de layout is mooi, de inhoud is mooi gestructureerd. Altijd een mooie samenvatting met goede tips en praktische weetjes ! Doe zo verder en bedankt ! Mvg,” – Roger  

Bedankt voor de reacties… Het was ook voor mij heel aanmoedigend om te horen hoe het gelezen wordt… Ja sorry Maddy, ik weet dat gedrukt heel anders is… maar dat zit er niet aan te komen. We moeten het doen met de middelen die er zijn. Nog geen abonnee? Het is nog niet te laat. Zelfs nadien zullen deze folders als een bundel aangeboden worden.

Wil je er liever bij zijn? Onze volgende les is op 7 april :

We waarderen jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Natur-El

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder