Natuurlijk Genezen

Het is al enige tijd geleden sinds de laatste zoom-les bij De Groene Dag, maar op maandag 29 april is er nog zo een.
Heb je de les gemist over Natuurlijk Genezen op 21/4/2024, waar het werd toegepast op Hart- en Vaatziekten, dan hebben leden van De Groene Dag de kans om dit nog eens over te doen. Probeer te begrijpen waarom iemand ziek wordt. Hoe kijk je trouwens naar ziek zijn? En als je ziek bent, wat zou er dan moeten gedaan worden? We bekijken het allemaal tijdens deze les.
Kijk op www.degroenedag.org voor het lidmaatschap en alle info over het event.

(PS Wist je dat vandaag de online SAP-week begint bij De Groene Dag? Als je niet kunt vasten… Waarom niet sappen ?

We naderen ondertussen het einde van de cursus Natuur&Gezondheid (nog 5 lessen) in Erwetegem. Onze volgende les gaat over de hulpmiddelen die de natuur biedt bij het genezen… (Het is natuurlijk geen uitvlucht om niet te doen wat moet gedaan worden!) Kom je licht opsteken op 5 mei :

Eén gedachte over “Natuurlijk Genezen”

  1. Beste Stefaan,
    Ik wil je bedanken voor het delen van je “voor mij althans” waardevolle kennis via de wekelijkse nieuwsbrief en het PURNATUR abonnement. Niks is toeval zei mijn yogaleraar vroeger en het feit dat ik jullie organisatie heb gevonden, moest zo zijnde, dat ik er klaar voor was om deze informatie te mogen ontvangen. Ik ben al jaren geïnteresseerd in gezonde voeding maar eindelijk krijg ik op verstaanbare wijze uitgelegd hoe en waar op te letten aangaande vertering en combinaties en nog zoveel meer. Het grote waterdebat (abonnement 2023) was een werkelijke eye-opener voor mij en daarover zou ik er graag nog iets meer van willen weten nl. hoe zelf water te destilleren of voor de aankoop van een goed toestel. Liefst van al zou ik natuurlijk eens tot bij jullie willen komen voor een workshop maar ik woon in Italië en kom maar af en toe naar België. Nogmaals een dikke merci en doe zo voort ì-)

We waarderen jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Natur-El

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder