De Groene Dag

Natur-el is niet hetzelfde als De Groene Dag. De Groene Dag is als organisatie de voortzetting van Groene Dag en bestaat uit een team van vrijwilligers die verschillende initiatieven neemt. De Groene Dag werkt met lidmaatschappen en in ruil daarvoor vind je via het discord-platform de kans om onderling van gedachten te wisselen en deel te nemen aan activiteiten of voorbije activiteiten te herbekijken. Natur-El is een persoonlijk initiatief van Stefaan en Riet waarin we de kennis die we de voorbije 40 jaar hebben opgedaan beschikbaar houden voor de geïnteresseerden. dat doen we via deze site, de Drs Pûrnatûr-uitgaven, het driemaandelijks tijdschrift Houvast, en door de voorstelling van de cursusmodules (om de 14 dagen).

Groene Dag begon in 1982. We hebben er hemel en aarde voor verzet en het was altijd in onze gedachten. We zijn dankbaar dat Emmy en Christiane en hun hele team dit werk nu verder zetten. Jammer genoeg zijn de omstandigheden de voorbije twee jaar niet gemakkelijk geweest om acties op touw te zetten of het groene leven bekend te maken, maar ik zou iedereen willen aanmoedigen om De Groene Dag te steunen met een blijvend lidmaatschap, aanwezigheid en enthousiaste medewerking. Er zijn regelmatig activiteiten die je kunt volgen op De Groene Dag-site. Bekijk de Groene Dag-agenda

We waarderen jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Natur-El

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder