Meer Energie

Je kunt zoeken naar 101 middeltjes om je energie op te vijzelen… Maar werkt het zo? Weinig mensen hebben ooit gehoord van energie boosters (en dat zijn niet de stimulantia!), of over de factoren die de energie draineren… Maar in deze les wordt het duidelijk waarom mensen ofwel altijd moe zijn, ofwel een stralende gezondheid hebben… ook als ze schijnbaar op dezelfde manier leven & eten.

Leven is energie. Gezondheid is beschikken over veel (zenuw)energie. De weg naar ziekte wordt bepaald door het verlies van energie en daardoor verhoogde accumulatie van toxines. Genezing kan beginnen zodra we begrijpen op welke manier we onze energie weer normaal kunnen maken en de lekken kunnen dichten.

Op 4 december hoor je over de vicieuze cirkel van chronische vermoeidheid, fibromyalgie, ME… En weet: de wijsheid van het leven is om comfortabel te kunnen leven binnen zijn limieten.

Voor mensen die het moe zijn om altijd moe te zijn… Natur-el biedt je een verzameling van digitale documenten en boeken; Download hier de lijst

Het is ellendig om je altijd te moeten voortslepen, om na een kleine inspanning terug te vallen met het gebroken gevoel dat je een berg hebt verzet … Altijd moe gaat in op de oorzaken van chronische vermoeidheid en biedt een strategie voor herstel. Afzonderlijk of als onderdeel van Module E (met andere digitale boeken als Energie uit je Voeding, de boeken over fruit van Dr Abramowski, Shelton, Honiball en veel andere nuttige informatie) Altijd Moe : 9 euro / Module E : 30 euro

We waarderen jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Natur-El

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder