Nooit weggeweest

1 september – het is terug naar school…. alhoewel dat de school nooit dicht geweest is en het leven en de natuur één grote school zijn. Houd je ogen open, kijk om je heen, bestudeer, observeer, vergelijk, zie wetten aan het werk, lees, zoek op, stel vragen, vergelijk de antwoorden, laat je gezond verstand werken. Is het te vermoeiend? Dat zullen er nog gedacht hebben. Wie niet wil leren, gaat achteruit.

In alles wat ik over voeding, gezondheid & genezing geleerd heb, spelen Dr Shelton en TC Fry een grote rol. Daarom besloot ik om als abonnement voor 2023 aan te bieden : een verzameling van weinig gekende publicaties van Shelton, Fry, Mosséri en andere pioniers van de Natuurlijke Hygiëne. Daarvan zijn nu al een tiental publicaties klaar en zoals iedere maand, voegen we daar als uitbreiding voor de maand september twee boekjes aan toe :

Dit boekje brengt ons terug naar de geschiedenis en de ervaringen van Dr Nolfi, de ontdekking van haar kanker, haar beslissing om niet de klassieke weg te gaan en hoe dit door haar omgeving werd opgevat… maar vooral is het een bevestiging van waartoe levend voedsel in staat is. Aangevuld met bedenkingen van TC Fry over “De Zwarte Kunst van het Koken”.

In vogelvlucht maakt Teresa Shumacher duidelijk wat het verschil is tussen een gezonde, zuivere darm en een darm die geconstipeerd en vervuild is. Hieronder vind je alvast enkele citaten uit dit vlot leesbare boek… om je een “Nieuwe Start” te geven !

Beide digitale boekjes maken deel uit van het PurNatur abonnement 2023.

‘Auto-intoxicatie is een proces, waarbij het lichaam letterlijk zichzelf vergiftigt, door het aanleggen van een modderpoel van ontbindende materie in de darm. Dit inwendige moeras van schadelijke bacteriën is net zo problematisch als een moeras onder een huis. De toxines die door door de ontbinding worden vrijgemaakt, reizen met de bloedstroom mee doorheen het lichaam. Elke cel geraakt geaffecteerd en veel verschillende ziekten kunnen hieraan ontspruiten. Omdat dit het volledige systeem verzwakt, kan autointoxicatie een oorzaak zijn voor ongeveer iedere ziekte.’ (Robert Gray, The Colon Health Handbook, p. 13)

Volgens de befaamde dokter, auteur en onderzoeker, Dr Bernard Jensen, wordt auto-intoxicatie altijd opgewacht door een hoop miserie, waarover hij schrijft:

‘Ik geloof dat auto-intoxicatie de nummer één oorzaak is van menselijke ellende en verval, zoals we die kunnen vaststellen in onze huidige samenleving en cultuur. Het is de toegangspoort waardoor onzuiverheid, onevenwicht, ontregeling, perversies, ziekte, en aandoeningen binnen komen. Auto-intoxicatie wordt een krachtige meester in het lichaam en verhindert de bewoner om nog helder te denken, redelijk te oordelen, of op een vitale, gelukkige manier, samen met de mensen waarvan men houdt, te leven. Zijn beloningen zijn verwarring, bitterheid, teleurstelling, financiële chaos en verlies.‘ (Dr Bernard Jensen, Tissue Cleansing Through Bowel Management)

Er zijn nog drie maanden te gaan voor dit abonnement. Zolang blijft het als een volledig pakket beschikbaar.

Op 1 oktober gaat de nieuwe cursus Natuur&Gezondheid van start :

  • Deelname kosten serie (19 lessen) : 150 euro / pp
  • Afzonderlijke lessen :
  • Theoretische lessen : 10 euro pp per les
  • Verkorte theoretische lessen(1 uur) met praktijkgedeelte(1 1/2 uur) (rood gemarkeerd) : 20 euro pp/les
  • Praktijkgedeelten voor beperkt aantal deelnemers / inschrijvingen voor hele serie hebben voorrang. Elke les zal afzonderlijk worden aangekondigd.

We waarderen jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Natur-El

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder