Colloïdaal Zilver in de Zomer

De eerdere artikels over colloïdaal zilver weekten al een en ander los bij de lezers en u begon mij al vragen te stellen over specifieke toepassingen bij ziekten, bij dieren en veel andere. Ik had ook geschreven dat ik over 250 artikels beschik die het gebruik van colloïdaal zilver beschrijven en achtergrondinformatie geven over de waarde ervan in de therapie (verkoudheid, griep, maag- en darminfecties, MS…). Het is natuurlijk niet mijn bedoeling om die 250 artikels te vertalen en te publiceren via deze wekelijkse nieuwsbrief. Dat zou betekenen dat ik de komende vijf jaar alleen maar daarover zou berichten. Ik ben bezig met de vertalingen en dit zal een aparte module worden. Daar zijn al 20 artikels van klaar en ik hoop tegen het einde van het jaar deze module compleet te hebben. Het is ook mogelijk daarop in te tekenen, zodat bij elk nieuw artikel u dit per mail ontvangt.

Dat CZ een hulp is doorheen alle seizoenen, is vanzelfsprekend. Het is gemakkelijk om colloïdaal zilver te beschouwen als een natuurlijke hulp bij verkoudheid en griep (ook preventief), maar wist je dat er interessante manieren zijn waarop je het tijdens de zomermaanden kunt gebruiken?

Hieronder deel ik met jou enkele manieren waarop gebruikers in de zomer colloïdaal zilver toepassen waar je misschien niet aan had gedacht… manieren die je portemonnee kunnen helpen, zodat je geen geld hoeft uit te geven aan dure producten!

Het voelt deze week niet echt zomers, zelfs al zijn we op het eind van juli, maar blijf lezen, want het is belangrijk om enkele principes van het gebruik van CZ te kennen.  Als straks weer de zon schijnt, het gras, de bomen en struiken zijn groen, de temperaturen zijn warmer en iedereen gaat naar buiten om zoveel mogelijk van het buitenleven te genieten. Of je plant nog je vakantie in zuiderse landen waar de zon stevig tekeer gaat…

De zomer brengt ook vervelende en frustrerende problemen met zich mee: Zonnebrand. Pijnlijke insectenbeten. Jeukende huid van contact met irritante planten. Verontreinigde zwemwaters. Vlooien bij honden en katten. Schimmel-, bacteriële en virale ziekteverwekkers die uw tuingewassen verpesten. Giftige chemicaliën in uw spa of zwembad. En meer.

Maar maak je geen zorgen. Er is een oplossing voor deze vervelende zomerproblemen, en die is veilig, natuurlijk colloïdaal zilver! Dit is waar we het in dit artikel willen over hebben.

1. Verlicht zonnebrandpijn en bevordert huidgenezing

Er is een eenvoudig recept voor het maken van je eigen “zilverzalf” zonnebrandbehandeling met colloïdaal zilver, kokosolie, aloë vera-gel en een paar andere ingrediënten om zonnebrand te verzachten. Je zult ontdekken dat zilver opmerkelijke huidgenezende eigenschappen heeft die de verbranding door zonnebrand wegnemen en het veilig maken om weer de zon in te gaan. Voor de behandeling van zonnebrand heb ik nog nooit een betere, volledig natuurlijke substantie gevonden dan colloïdaal zilver.  Houd CZ altijd bij de hand in een verstuiver voor na het zonnebaden. Vernevel het op roodheid en zonnebrand en je zult verbaasd zijn hoe snel de gevoeligheid verdwijnt. En beter nog: gebruik het ook preventief.

2. Verzacht de symptomen van contact met irritante planten

Deze zomer kan je colloïdaal zilver gebruiken om een ​​einde te maken aan de gruwelijke jeuk van de huid die voortkomt uit het lopen door brandnetels of berenklauw. En je leert waarom colloïdaal zilver zo fenomenaal goed werkt voor deze pijnlijke en frustrerende aandoening, dankzij het vermogen om overmatige cytokineproductie te remmen. De pijn en jeuk zijn nu gemakkelijker te behandelen, dankzij colloïdaal zilver!

3. Zwembaden in de zomer schoon en fris houden met colloïdaal zilver

Als u regelmatig wordt blootgesteld aan chemicaliën zoals chloor of broom in uw zwembad, neemt u onnodige risico’s voor uw gezondheid en welzijn, en ook voor die van uw gezin. Gelukkig is nu ionengenererende technologie beschikbaar voor zwembaden, gemakkelijker dan ooit om chloor- en broomontsmettingsmiddelen te vervangen door veilige, natuurlijke zilver- en koperionen. Het is alsof u een grote colloïdaal zilvergenerator voor uw zwembad heeft. 

4. Behandel pijnlijke insectenbeten en -steken

Muggen, mieren, spinnen, teken, bijen, wespen, schorpioenen – noem maar op – vroeg of laat krijg je ongetwijfeld te maken met een nare insectenbeet en de daaruit voortvloeiende pijn, ontsteking en jeuk. Gelukkig kan het aanbrengen van colloïdaal zilver de pijn, jeuk, roodheid en ontsteking van vervelende insectenbeten drastisch verlichten en het genezingsproces versnellen en tegelijkertijd helpen voorkomen dat infectie optreedt.

5. Colloïdaal zilver gebruiken op kamer- en tuinplanten

De zomer is tuinieren buiten en tijd voor kamer- en tuinplanten, en colloïdaal zilver kan echt helpen. De schimmelwerende eigenschappen zijn ongeëvenaard, dus problemen als tomatenschimmel en gewasziekte behoren tot het verleden. Het doodt ook bacteriën en virussen die planten beschadigen en de oogstopbrengst verminderen. Of u nu een kleine familietuin heeft of een grote onderneming, het spuiten van colloïdaal zilver op uw planten en op de grond rond uw planten is een economische manier om ze gezond en pathogeenvrij te houden. (Zie vorige artikels met meer informatie)

6. Verdedig je tuin tegen muggen

Giftige insectendodende chemicaliën worden tijdens de warmere maanden regelmatig in achtertuinen en buurten gebruikt in een poging muggen onder controle te houden, maar zou colloïdaal zilver een natuurlijker en veiliger alternatief kunnen zijn? Recent onderzoek heeft aangetoond dat de insecticiden die worden gebruikt om muggenpopulaties te verminderen weinig effectief zijn, maar potentieel schadelijk zijn voor mens en dier. Maar het goede nieuws is… onderzoek dat de afgelopen tien jaar is uitgevoerd, heeft aangetoond dat zilver nanodeeltjes giftig zijn voor muggenlarven zonder schade toe te brengen aan dieren in het wild (of mensen!).

7. Stop vlooien bij honden en katten

Nee, ik verzin dit niet. Het helpt om af en toe colloïdaal zilver in de vacht en huid van uw huisdieren te wrijven tijdens de hete zomermaanden, en een klein beetje colloïdaal zilver in hun drinkwater te doen, om vlooienplagen drastisch te verminderen. We weten niet wat het is met colloïdaal zilver waar de vlooien niet van houden. Maar wie maakt het uit? Het is veilig. Het is natuurlijk. En het werkt.

Het zijn maar een paar voorbeelden, maar om dat in de praktijk te brengen zal niet lukken als je CZ in een klein flesje moet kopen. Leer daarom hoe je het zelf kunt maken in onze Module CZ.

We waarderen jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Natur-El

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder