Misleiding van het publiek

Snelle Genezings-claims misleiden het publiek

We hebben de naam al zo dikwijls gehoord de voorbije jaren: fake news, desinformatie, en iedereen begrijpt waarover het gaat. Maar hoe dikwijls krijg je echte, gedegen, eerlijke, niet beïnvloede informatie, en niet zomaar informatie als conclusie van fragmentarische feiten, vergelijkingen, of korte observaties, maar informatie die komt uit een degelijk complete concept? Omdat ik zie dat die informatie weinig kans maakt, vond ik het nuttig om volgend artikel aan de lezers mee te geven :

“TV, films en video’s zijn scholen voor een verkeerd leven, die fastfood en snelle remedies bevorderen, evenals misdaad, en onze moraal en gezinsprincipes verlagen! We moeten daartegen blijven protesteren, te beginnen door onze eigen voorbeeld, anders zal dit de ondergang zijn van de westerse gezondheids- en gezinsprincipes! Kijk naar tv-commercials. . . de een na de ander knipperen oude en nieuwe remedies op het scherm. Er wordt dagenlang over gepraat. Je had er tevoren niet van gehoord, maar nu echoot het in je oren. We hebben allemaal beweringen gehoord over: “Snelle efficiënte verlichting van hoofdpijn”, met dit of een ander middel. “Snelle verlichting van brandend maagzuur en indigestie.” “Als je gewrichten en spieren pijn doen, neem dan deze snelle, doeltreffende remedie.” Niet alleen de televisie, maar ook de radio, kranten en tijdschriften staan ​​vol met remedies voor allerlei menselijke kwalen. En zijn het de advertenties niet, dan zijn het de “neutrale” nieuwsberichten zelf.

“Door angst geteisterde mensen volgen de waarschuwende stemmen van drugsreclames op televisie en krantenadvertenties, in de overtuiging en hoop dat ze bij de apotheek gezondheid en energie kunnen kopen in wonderflesjes gevuld met poeders, vloeistoffen of pillen. Ze vergeten, of hebben nooit geweten, dat gezondheid alleen kan worden gevonden door het gehoorzamen van de duidelijke wetten van de natuur. Zieke mensen zijn tegenwoordig voortdurend op zoek naar een instant ‘geneesmiddel’, een wondermiddel dat hun verloren gezondheid en jeugd zal herstellen! De Detox-Voeding is de intelligente manier om de wetten van Moeder Natuur te volgen, puur plantaardige volwaardige voeding.

Voedingsmiddelen kunnen uw gezondheid maken of breken!

Mensen zijn zo ondergedompeld in gezondheidsbedreigende eetgewoonten dat ze denken dat een of ander mysterieus drankje hun fysieke ellende zal wegnemen! Ze willen hun slechte eet- en leefgewoonten omzeilen. Ze willen het niet in hun dikke schedel krijgen dat voedsel je óf een fysiek wrak kan maken, óf je gezondheidsexcellentie kan bezorgen! Terwijl volkorenproducten een uitstekende bron van magnesium zijn – een essentieel element voor het behoud van een gezonde botstructuur… hebben onderzoeken aangetoond dat meer dan 80% van het magnesium verloren gaat bij de raffinage van granen tot wit meel! Studies tonen aan dat zowel bètacaroteen als vitamine C, die overvloedig aanwezig zijn in fruit en groenten, een cruciale rol spelen bij het voorkomen van hartziekte en kanker.

Het begin van alle dingen is klein. – Cicero

Ziekte en vroegtijdig ouder worden

De meeste mensen willen de realiteit van het leven waarin ze in een valse wereld leven niet onder ogen zien. Wanneer je de gemiddelde zieke persoon vertelt dat al zijn lichamelijke problemen te wijten zijn aan een ‘vervuilde bloedbaan’, veroorzaakt door een ongezond voedingspatroon en een ongezonde levensstijl, voelen ze zich geprikkeld en beledigd. Ze willen alle moderne tests en een specifieke diagnose. Dan willen de dierbaren een speciale naam en een speciale behandeling voor hun fysieke problemen of symptomen. Maar ze willen nog steeds roken, alcoholische dranken, thee, koffie, frisdranken en cola drinken en doorgaan met het eten van levenloos, gedemineraliseerd, gedevitamineerd, geraffineerd, gebleekt, dood voedsel gevuld met schadelijke, levenloze calorieën! Let er eens op hoe vaak “gezondheid” in de media ter sprake komt. En vreemd, niet een woord over al deze “oorzaken van ziekte”.

Mensen willen dat hun arts hun pijntjes onmiddellijk verdrijft! Hoe kunnen ze verdwijnen als het individu belangrijke, vitale gezondheidswetten blijft overtreden? Kan men het de oorzaken verwijten dat ze gevolgen hebben?

Er zijn geen wondermiddelen behalve die welke worden uitgevoerd door de Natuur of door speciale bedoelingen van God! Dit brengt ons bij de Grote Wet van Compensatie. Je kunt niet iets voor niets krijgen! De kostbare gezondheid waarover we schrijven, is super-gezondheid die je moet verdienen door een gezonde levensstijl te leiden!

Natuur&Gezondheid beschrijft het tot in detail hoe de beste omstandigheden voor genezing en herstel worden gemaakt. Er zijn wetten die het leven besturen. Het navolgen van die wetten, brengt grote beloningen met zich mee.

Eén gedachte over “Misleiding van het publiek”

  1. De misleiding begint al jong op school. In Amerika is alles nog wat erger dan hier, als je hoort wat psychiater Mark McDonald, auteur van “The United States of Fear”, zegt, begrijp je dat hij aanraadt om je kinderen van school te halen: https://stopworldcontrol.com/plandemicseries/ op ong. één derde van de pagina te vinden. Als het in Amerika regent, druppelt het in Europa. Waar gaat het hier naar toe op de scholen ?

We waarderen jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Natur-El

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder