Immuniteit en Zink

In de stroom van informatie over het corona-virus en hoe het onder controle te krijgen, is al veel waardevolle informatie verspreid. Hygiënische maatregelen zijn onmisbaar. Maar in de komende dagen zou ik elke dag een tip willen geven van wat u kunt doen om infecties tegemoet te treden.

Laten we beginnen met de mineraal-status. Vooral ZINK springt direct in het oog als beschermende factor. Ondertussen is het 2e nummer van Natuur & Gezondheid / digitaal verschenen met de titel “Mineralen en Gezondheid” In deze uitgave worden 20 bladzijden gewijd aan zink, een voor veel mensen “kritisch mineraal”. Twee weken geleden heb ik trouwens, volledig apart daarvan nog een nieuwe uitgave voorbereid over “Colloïdaal Zink” in de serie PûrNatûr. Het wijst op het belang van Zink in de voeding, en zo nodig ook als supplement, niet alleen in de strijd tegen of ter verdediging tegen ontstekingen en infecties, maar in tal van gezondheidsissues w.o. ook Prostaat-aandoeningen.

Morgen, een bijdrage over Vitamine D

We waarderen jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Natur-El

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder