Immuniteit en Vitamine D

De mail was gisteren nog maar pas vertrokken, of er waren al vragen en reacties. Ja, je hebt gelijk, nu is het de goede tijd om datgene wat je hebt geleerd in de les over Colloïdaal Zilver in de praktijk te brengen. Lees de syllabus nog eens na en overloop al de toepassingsgebieden : preventief en curatief. Houd het in een sprayflesje bij de hand als een ontsmetter voor de handen, de huid, de keel – of indien nodig de oren… Gebruik het in- en uitwendig.

Behalve een hoog zinkgehalte, is een goede immuniteit ook gevestigd op een hoog vitamine D-niveau. Half maart, grijze dagen, nee na een regenwinter hebben we van nature zelden een hoog vitamine D-niveau… En toch willen we niet kwetsbaar zijn.

De Canadese onderzoeker, Dr. Reinhold Vieth, argumenteert overtuigend dat vitamine D aanbevelingen volkomen inadequaat zijn. De aanbevolen dosis van 200 – 400 IU (Internationale Eenheden) zou Engelse Ziekte bij kinderen voorkomen maar zou niet het optimum benaderen wat nodig is voor een optimale gezondheid (3). Overeenkomstig Dr. Vieth zou de minimale dagelijkse behoefte aan vitamine D uit alle bronnen eerder rond de 4000 IU moeten liggen, ofwel tien maal de Aanbevolen Dosis.

We waarderen jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Natur-El

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder